Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز؛ طی دو سال اخیر خرید ملک در ترکیه به چندین برابر سال های قبل رسیده است. بر اساس آمارهای اعلام شده در ترکیه، ایرانیان طی ۳ سال گذشته و از زمان اعمال تحریم های آمریکا، جزء ۳ کشور اول خریدار خانه در ترکیه بوده اند.

روس ها و عراقی ها از دیگر مشتریان خرید خانه در ترکیه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار املاک ترکیه که در پی بحران همه گیری کرونا در رکورد به سر می بُرد به برکت خرید هزاران واحد مسکونی از سوی مشتریان خارجی طی ماه های گذشته احیا شده و با رشد ورود گردشگران خارجی به ترکیه در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با کاهش فاحش گردشگران خارجی در سال ۲۰۲۰، اقتصاد ترکیه دوره بازیابی پس از کرونا را می گذراند.

مهاجرت به ترکیه از طریق روش های مختلفی مانند تحصیل، کار و سرمایه گذاری امکانپذیر است که خرید ملک نیز از روش هایی است که متقاضیان زیادی را به خود جلب کرده است.

خرید ملک در ترکیه مورد توجه بسیاری از اتباع خارجی است و متقاضیان خرید ملک باید خطراتی که ممکن است سرمایه آنها را تحت تاثیر قرار دهد را بررسی نمایند. خطرات ناشی از بحث مصادره اموال و امنیت سرمایه ای که برای خرید ملک در ترکیه صرف شده است، بسیار اهمیت دارد. زیرا بعضی از دولت ها اموال خریداران خارجی را تصرف می نماید یا با اعمال سیاست هایی محدود کننده مانع از توسعه و رشد ملک خریداری شده آنها می گردند که باعث ایجاد خسارت مالی می شود. طبق آمار وضعیت کشور ترکیه در زمینه مصادره اموال، نشان می دهد که سرمایه گذاری در ترکیه وضعیت مطلوبی ندارد.

مجتبی یوسفی؛ عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی مدعی شده ایرانیان در فاصله سال های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ بیش از ۷ میلیارد دلار ارز برای خرید خانه به ترکیه برده اند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایسکانیوز؛ با خرید ملک به ارزش بالای ۲۵۰ هزار دلار که حدودا معادل ۷ میلیارد تومان میتوانید شهروندی و پاسپورت ترکیه را دریافت کنید که البته این موضوع با بحث اقامت تفاوت دارد زیرا اقامت به صورت سالانه بوده و هر سال تمدید میشود و این احتمال و خطر وجود دارد که شاید تمدید نشود و مجبور به خروج از کشور شوید.

در این مطلب به بررسی معایب خرید ملک و خطراتی احتمالی میپردازیم.

امکان ابطال قرارداد خرید ملک

از معایب اصلی خرید ملک می توان به ابطال قرارداد خرید ملک اشاه کرد و چنانچه سرمایه گذار، ملکی را خریده باشد که قوانین جمهوری ترکیه را نقض کند شامل این قانون می شود.

اگر ملک خریداری شده مورد تایید وزارت ها و سازمان های مربوطه ترکیه نشود، مهلت شروع پروژه ساخت ساختمان در زمینی که خریداری شده است تمام شود(قوانین ترکیه می گوید زمانی که تبعه خارجی زمینی در این کشور خریداری کند، ۲ سال فرصت دارد که پروژه ساخت را شروع کند) و همچنین اگر مجوز پایان کار نداشته باشد، امکان ابطال قرارداد خرید ملک توسط کشور ترکیه امکان می پذیرد.

پرداخت مالیات و هزینه های جانبی خرید ملک

نرخ مالیات در ترکیه نیز بسیار اهمیت دارد زیرا میزان مالیات در یک کشور رابطه مستقیمی با میزان سود و دریافت خالص از شرکت مورد سرمایه گذاری است و هرچه نرخ مالیات بیشتر باشد، سود حاصل برای سرمایه گذاران کمتر خواهد بود.

مالیات درواقع انتقال بخشی از درآمد به دولت یا بخشی از سود فعالیت های تجاری و اقتصادی است که توسط سرمایه گذاران به دولت پرداخت می شود.

به محض این که سرمایه گذار اقدام به خرید ملک در کشور ترکیه نماید، باید برای ملک خریداری شده مالیات پرداخت کند. علاوه بر مالیت هزینه های جانبی دیگری که شامل هزینه‌ ثبت سند و حق مشاوره به موسسات املاک نیز می شود. در صورتی که سرمایه گذار قصد اجاره دادن ملک خود را داشته باشد، باید مالیات بر درآمد حاصل از آن را نیز پرداخت نمایند.

وعده دروغ خرید ملک ارزان در ترکیه

افراد سود جو در قالب های مختلف سعی به فریب مردم دارند. این اشخاص نه الان بلکه در گذشته نیز وجود داشتند. عموما با ترفند فروش ملک ارزان در ترکیه مشتریان خود را فریب می دهند. باید بدانید هیچ ملکی در ترکیه ارزان فروخته نمی شود. این نکته بار ها گفته شده است. تمامی املاکی که در ترکیه به فروش می رسد به قیمت معقول و تحت نظارت مراجع ذیربط می باشد. با توجه به اینکه اخیرا ارائه گزارش بازرسی و کارشناسی املاک الزامی شده است، تمامی قیمت ها اصولی و بر اساس ارزش واقعی ملک تعیین می گردد.

پس هیچگاه فریب خرید ملک ارزان در ترکیه را نخورید، در واقع قیمت ملک در ترکیه نسبت به کشور های اطراف و همچنین کشور های اروپایی ارزان می باشد. بدون شک خانه ای که در ترکیه ارزان است، یا وام آن  پرداخت نشده است یا دارای مالیات و بدهی به دولت می باشد.

پایان پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1116285 برچسب‌ها ترکیه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ترکیه ملک در ترکیه خریداری شده خرید ملک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۶۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم لایحه ای است که دولت با هدف حمایت از تولید و کمک به رشد اقتصادی کشور به مجلس ارائه داده است. به زعم بسیاری از کارشناسان، مجلس باید با فوریت به بررسی و تصویب این لایحه بپردازد. به نحوی که بستری برای مقابله با سوداگری و حمایت از تولید در کشور به وجود بیاید.

یکی از جنبه‌های اساسی حمایت از تولید از طریق مشارکت مردم، حمایت مالیاتی هدفمند از بخش تولیدی است. با کاهش فشار مالیاتی بر فعالیت‌های تولیدی، دولت‌ می‌تواند فضای مساعدی را برای رونق کسب و کار و گسترش فعالیت‌های اقتصادی ایجاد کند.

کاهش مالیات‌ تولید نه تنها به کسب‌وکارهای موجود انگیزه می‌دهد تا فعالیت‌های خود را افزایش دهند، بلکه بازیگران جدید را برای ورود به بازار تشویق می‌کند و رقابت و نوآوری را تقویت می‌کند.

بنا بر آنچه گفته شد، کاهش نرخ مالیات عملکرد تولید از 25 درصد به 15 درصد که در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مطرح شده است، موجب خواهد شد که تولید جذابیت بیشتری پیدا کند. از طرف دیگر تغییر پایه‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از مجموع درآمد به جای اخذ مالیات از نیروی کار موجب خواهد شد که تولید بیشتر از قبل رقابت‌پذیر شود و به این ترتیب سرمایه به این سمت جریان خواهد یافت.

نظرات رحمان سعادت، استاد اقتصاد دانشگاه سمنان را در خصوص مزیت های لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در ادامه می خوانید.

سعادت در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که افزایش تولید در کشور می تواند به تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم کمک کند، تصریح کرد: یکی از اهداف مهمی که می توانیم در دستور کار داشته باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم، حمایت از تولید است.

وی ادامه داد: کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد که حدود 40 درصد است، مثبت ارزیابی می شود. دولت سیزدهم اقدامات خوبی در راستای حمایت از تولید انجام داده است که از جمله آن ها می توان به مدار تولید برگرداندن بسیاری از شرکت ها و کارگاه ها اشاره کرد.

استاد اقتصاد دانشگاه خاطرنشان کرد: متمرکز شدن دولت بر مالیات ستانی از بخش های غیرمولد اقتصاد بسیار اقدام درستی است. تا جائیکه می توانیم باید به حمایت از تولید به لحاظ مالیاتی بپردازیم و مالیات فعالیت های مخرب و سوداگرانه را افزایش دهیم. در لایحه جدید مالیاتی دولت در زمینه اصلاح قانون مالیات های مستقیم، علاوه بر کاهش 40 درصدی مالیات تولید، بر اعطای مادام‌العمر مشوق های مالیاتی برای شرکت های تولیدی صادرات محور در مناطق آزاد تاکید شده است و مشوق های هوشمند و هدفمند جدید مالیاتی نیز تعریف شده است.

سعادت گفت: متاسفانه بخش تولید در کشور با مشکلات عدیده ای مواجه است. به ویژه تحمیل شدن مالیات های بی حد و حصر بر این بخش بسیار مشکل ساز شده است. کاهش مالیات عملکرد تولید می تواند به بهبود این وضعیت منجر شود و راه تنفسی برای بخش تولید در کشور ایجا کند.

وی ادامه داد: کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد قابل توجه است. تقریباً به میزان 40 درصد مالیات تولید را کاهش می دهیم که عدد در خور توجهی به شمار می رود. به طور مثال، اگر قرار بود مالیات تولید را به میزان 5 درصد کاهش دهیم، تأثیری در حمایت از تولید نداشت، اما کاهش 40 درصدی مالیات این بخش بسیار می تواند کمک کننده باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام گرفته است. منظور از مردم، آحاد جامعه است. مردم سرمایه های خرد را در اختیار دارند. پیشنهاد دولت مبنی بر در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه گذاری های خرد مردمی مثبت ارزیابی می شود. زیرا می تواند سرمایه ها را به بخش های مولد اقتصاد کشور سوق دهد.

سعادت گفت: پیشنهاد معافیت مادام العمر مناطق آزاد و شرکت های صادرات محور که رشد فروش سالانه 3 درصد دارند نیز در لایحه مطرح شده است که منطقی به نظر می رسد. این طور اقدامات بستری برای جذب سرمایه ها فراهم می کند.

وی در پایان تأکید کرد: پیشنهادهایی خوبی در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است. اجرایی کردن این لایحه می تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند. نیاز است مجلس به سرعت به بررسی و تصویب این لایحه بپردازد تا از مزیت هایش بهره مند شویم.

 

دیگر خبرها

  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • چگونه مسئله پسماند در گیلان به یک بحران تبدیل شد؟/ دلیل توقف قطار افغانستان _ ترکیه